Stress coaching - MakeYouWise

Når man er stresset, er der altid årsager hertil. Stresscoaching går ud på at give kunden værktøjer til at håndtere stressen, vælge noget andet end stressen, samt forløse årsagerne til stressudløsningen og hermed skabe balance i hormonerne, binyrerne, hippocampus, hypothalamus og andre organer der er stressrelateret.

Klienten kan gøre en del selv ift. kost, vitaminer, mineraler, lipider, koffein, alkohol, motion. Denne viden gives som regel, når der er tjekket adfærdsmønstre ift. klientens dagligdag.

Dog er der stor viden om hvordan man kan bruge forskellige værktøjer til stresshåndtering.

Anjasafira er uddannet StressCoach hos Bjarne Toftegård, men har udvidet konceptet, med den underbevidste viden, der ligger fra thetahealings kataloget og erfaringen hermed. Der er tilmed relevante bodyprocesser, der knyttes til her, som for alvor får fat i binyrerne, nyrerne og andre relevante stressorganer, f.eks. nervesystemet. Dette kobles også på.

Så fra at være samtaleterapi og rådgivning med diverse selvhjælpsværktøjer, er Anjasafiraøs stresscoaching dybere og mere effektiv, da vi spejder efter årsagen hertil.

Et forløb er at forvente med stresscoaching, da folk ofte er så meget i ubalance at de har lukket af for kommunikation med kroppen, dvs. Der går nogle gange før kroppen ligesom igen er blevet åbnet op.

Der er typisk 7 store områder af følelser, overbevisninger, konflikter i kroppen, der kan generere stress, disse bliver der arbejdet med under de 10 sessioner. Det kan for nogen være relevant at lytte til lydfiler. Fordomme og gammel bitterhed/vrede, låser også nyrerne og der må forventes dybt arbejde på denne front.

Typisk forløb hos Anjasafira er at anbefale 10 sessioner a’ min. 45 minutter.


Anjasafira er uddannet stresscoach hos Bjarne Toftegård /Forebyg Stress i 2012. 

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder