Thetahealing - MakeYouWise

Hvad er Thetahealing ?

Thetahealing er en healingsmodalitet, der er bygget på at forbinde sig med skabelsesenergien, for at opnå fysisk og følelsesmæssig healing. Thetahealing er en teknik, som Vianna Stibal grundlagde for ca. 18 år siden. Vianna vidste ikke hun kunne heale kroppen, før hun havde en spontan forsvinden af kræft. Vianna fandt ud af, at ikke kun hun kunne heale kroppen, men at andre kunne lære det også og at de også ville få kunne få bemærkelsesværdige resultater med deres helbred. Med thetahealing fandt Vianna ud af at man kan trigge kroppen til at gøre fantastiske ting. Vianna tror det er pga. theta hjernebølgen, den hjernebølge du er i når du sover eller drømmer.

Din hjerne kan i thetahjernebølgen gøre fantastiske problemløsninger. Når du sover frigives der væksthormoner, seretonin, og forskellige kemikalier. Så vi ved det har en del at gøre med thetahjernebølgen. Chancherne for at ramme den hjernebølge omgående, er en opdagelse. Den teknik Vianna har udviklet og vi benytter i thetahealingen trigger dig ind i en dyb meditationsbølge på få sekunder. Hvorimod du får at ramme denne hjernebølge på anden vis, ville skulle faste i flere dage, gå i dyb hypnose eller sove for at nå hertil. Thetahealing er ikke hypnose, det er en meditation, men den tager dig til det meget dybe stadie, hvor nøgle faktoren er, at vi bruger visualisering og vi bruger et ord - skaberen af alt der er. Når vi bruger det, tager det hjernen ned til et søvnstadie og det alene er bemærkelsesværdigt, personen skal tro på at der er noget "en skaber", "en intellektuel intelligens", "universel intelligens eller kilde", noget som vi alle er forbundet til - universel ånd, viden, intelligens. Det er vigtigt, at have den grundlæggende overbevisning, før du kan starte med Thetahealing - de fleste har denne grundlæggende overbevisning, selvom de ikke tror på skaberen, tror de på at vi på en eller anden måde er sammenkoblede - videnskaben siger vi er forbundet. Vi er forbundet til molekyler, atomer - vi er lavet af atomer.

Der er en livskraft, der bringer intelligens til os. Og det fantastiske er, alle der tror på Gud, kan lære thetahealing. Vianna har undervist både buddister, munke, katolske præster, hinduister, Kristne med flere. Vianna har undervist alle religioner, som hun indtil videre kender i thetahealing. Selvom du kun tror på et universelt sind, kan thetahealing læres og udføres med stor succes. Hvis nogen er igennem noget fysisk, følelsesmæssigt eller mentalt, så er vi alle sammen forbundet - vi ved det på celleniveau - vi er en del af noget større.

At gå i thetahjernebølgen og forbinde os med "skaberen af alt der er" og bruge de forskellige teknikker Vianna har udviklet, kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred hvadenten det er fysisk, følelsesmæssigt, mentalt. Vianna har haft over 46.000 konsultationer og har på den baggrund bygget et fantastisk vidensniveau op på tværs af sygdomme, lidelser, selvværd, selvtillid, penge, økonomi, spiritualitet og meget mere som hun frigiver, når man tager thetahealing uddannelsen. De dybeste teknikker handler om at ændre dine grundlæggende overbevisninger og følelser - og ved at få positive overbevisninger og følelser sker der fantastiske healinger i kroppen.

Så hvis du ønsker, at samarbejde med din krop om, at igangsætte en healing er thetahealing et anbefalelsesværdig teknik, som også du kan lære og få stor gavn af. Det er nemt, yderst effektivt og en spændende verden at komme ind i. Alt er muligt. Mange tager uddannelses for at slippe ud af sygdomme, smerter, angst få ændret sine overbevisninger og følelser til positive energier og opnå et bedre helbred. Andre tager uddannelsen for at kunne undervise andre i thetahealingen. Nogen tager uddannelsen for at nå et højere frekvensniveau og blive dybere forbundet spirituelt.

Ens er for alle, tror man på den universelle kilde, universets intelligens , skaberen - kan man få fantastiske oplevelser både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt ved at tage thetahealing uddannelsen eller tage thetahealing sessioner.

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder