Andres resultater - MakeYouWise

 

Susanne
Jeg kom til Anjasafira pga. en henvisning fra en veninde. Jeg havde migræneanfald 4-5 gange dagligt med kraftig opkast, og var helt udmattet. Samtidigt havde jeg fået konstateret en hjernesvulst i baghovedet og havde gået til kontrol hermed i over 12 måneder. Jeg fik botox for at få muskulaturen til at slappe af. Men det hjalp ikke på Migrænen. 

Jeg modtog traume/chok behandlinger a´4 runder, og allerede efter 1 behandling var min migræne nedsat med kun 1 anfald om ugen. Efter næste behandling havde jeg ikke haft nogle anfald. Så havde jeg en 2 ugers pause på behandlingen. De sidste 2 behandlinger arbejdede vi på følelserne og overbevisningerne relateret til de episoder, der var årsag til mine chok og traumer, samt fik trukket stråling ud af kroppen. 

2 Måneder efter var jeg til min kontrol skanning af min hjernesvulst og lægerne kunne ikke længere finde den. Jeg er fri for hjernesvulsten, den er helt forsvundet. Lægerne mener nu det må have været fejl på udstyret tidligere, de kan ikke forklare det.  
Dog det eneste andet jeg har gjort er at modtage behandling hos Anjasafira. Jeg er så taknemmelig, jeg kan igen passe min søn på 1,5 år og få tid sammen med familien. Jeg føler en lethed i kroppen jeg ikke nogensinde kan huske at have følt.

Jeg vil anbefale alle jeg kender at få personlige forløb hos Anjasafira, det virker og pengene er godt givet ud. 

Maya  
Jeg kom til Anjasafira fordi jeg fik en julegave til 1 dags kursus. Jeg skulle lære traume/chok teknikken. Jeg har aldrig prøvet sådan noget her før, så vidste ikke hvad jeg skulle forvente. Fakta er at jeg nu 6 måneder efter stadig ikke kan fremprovokere min hofte/bækkensmerte, som kom efter min fødsel og faktisk har gjort at jeg tidligere ikke kunne spille fodbold. Det er jeg dybt taknemmelig over, jeg føler mig langt yngre og kan igen deltage i de sjove arrangementer uden at forvente smerte. 

Jeg vil anbefale Anjasafirs behandlinger til alle jeg kender, der er klar til at slippe gamle skavanker. Det nytter at gøre en indsats. 

Kirsten 
Jeg deltog i Anjasafira’s Psoasmuskel forløser kursus på 1 dag. Det skulle vise sig ret hurtigt at på kun 2 sessioner kunne jeg pludselig gå i knæ igen uden smerter, og bevæge mit højre ben meget mere end jeg i flere år har kunnet. Det er ikke til at forstå, ikke desto mindre holder det. Jeg har nu 2 mdr. efter kurset stadig bevægelighed i knæet uden smerter. Jeg vil klart anbefale andre at deltage på Anjasafira’s kurser og uddannelser. De får virkelig meget for pengene og sparer på smertestillende budgettet. 

Hanne
Jeg deltog i Anjasafira’s Psoasmuskel forløser kursus. Jeg fik forløst super mange ting, men en af de vigtigste var min indædte frygt for at køre bil eller køre i bil sammen med andre i trafikken. Angsten for at der skulle ske trafikuheld. Idag er den fuldstændig væk og det er skønt at kunne bevæge sig rundt, uden at skulle gå i panik og frygt. Jeg er dybt taknemmelig. Anjasafira er fantastisk dygtig og jeg vil anbefale hende til alle, der skal af med gamle følelser og overbevisninger og især frygt.

Pia 
Jeg deltog i Anjasafira’s Psoasmuskel forløser teknik. Jeg har gået til mange terapiformer, men sikkert er, at jeg fik forløst noget meget dyb sorg, som jeg troede alle de andre teknikker havde hjulpet mig af med. Den måde Anjasafira arbejder med følelser, overbevisninger og energier på er unik, og dybdegående mere end noget andet jeg har prøvet, og jeg er selv behandler. Jeg har dyb respekt for Anjasafira, hendes visdom og erfaring og kunnen - og intet skræmmer hende. Jeg er dybt taknemmelig over jeg kom på kursus den dag, og det bliver ikke sidste gang. Jeg er blevet så meget gladere, mine øjne stråler og jeg synes selv jeg ser meget yngre ud efter de forløsninger på den ene dags kursus. Jeg vil klart anbefale Anjasafira til alle. Jeg er selv behandler og kan også til andre behandlere sige, at vil du lære fra en dygtig mester, så gå til Anjasafira. Du vil efterfølgende selv kunne give professionelle dybdegående behandlinger. Skønt for kunderne, og godt for din business. 

Lene 
Jeg har gået i forløb hos Anjasafira i flere år et par gange månedligt. Jeg har fået forløst så meget i min krop og har svært ved at skrive alt kort. Blodprop i lungerne, mave/tarm problemer, stivhed og fastlåsthed, sorg i lunger/hjertet, smerter i bevægapparatet og gigt i fingre/tær, for højt blodtryk etc. Jeg er gået fra at være en indelukket person, med indestængt vrede og stædighed til at være en glad i låget person, der elsker at kommunikere. Jeg er begyndt mit livs eventyr, og har fået mod på at opleve og være begejstret. Jeg har arbejdet med familie, forfædre, mine egne oplevelser, og mange andre ting. Uanset hvad vi ryger ud i, lander Anjasafira nogle fantastiske resultater, der virkelig er mærkbare i min krop. Anjasafira har min varmeste anbefaling både professionelt, teoretisk, fagligt, spirituelt, praktisk og personligt. Anjasafira er nærværende og sætter sig ind i tingene. Hun vil altid dit bedste, det kan mærkes og ses. 

Daniel 
Jeg har deltaget i utallige forløb hos Anjasafira. Mit fokus har været business, kunder, penge. Jeg må sige at Creators Club fik løsnet meget op i mig, jeg fik forløst meget vrede, tidligere liv og meget andet. Vi er skiftet fra at det tidligere år at have en forretning der var tæt på konkurs, til nu at tiltrække så mange ordre at vi har svært ved at følge med. Det hjælper at arbejdet med dine personlige overbevisninger og følelser. Jeg er blevet mere et med min krop, og jeg har lært at sige mere fra og prioritere.  
Jeg er dybt taknemmelig over den ærlighed og ægthed Anjasafira udviser, og det er let at arbejde sammen med Anjasafira. Jeg føler mig helt tryg og har totalt tillid til Anjasafiras arbejde. Og er man bare træt en dag, så er man helt oppe at flyve efter en session med Anjasafira. Hun har på under 10 min. via telefon låst min skulder op, der havde været låst og ubrugelig i 5 dage, hun har fjernet nervetræk fra min ryg ned i benet, på under 15 min. session via telefon og sådan kan jeg blive ved. Hvis jeg har det mindste bøvl ved jeg at det er Anjasafira jeg ringer først til. 

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder