Shop - MakeYouWise
14 produkter

WiseMasters

73.000,00
WiseMasters Uddannelsen, accelerer din business ved transformation af dit mindset. Wisemasters uddannelsen giver dig de bedste teknikker til at fjerne underbevidste blokeringer, der styrer din gøren og laden i det daglige. Du lærer at bruge forskellige værktøjer fra forskellige metoder sammen, for at højne og skabe endnu mere effekt, dybde og tranformation. Du lærer de mest effektive teknikker fra Thetahealing, Access Bodyprocesser, Shamanisme, Stresscoaching, og får gavn af al Anjasafira's praktiske ekspertise i form af tilhørende praksis træning, øvelser med videre. Anjasafira er til dags dato DK's eneste Thetahealings Master, og har erfaringen og ekspertisen helt inde under huden.

10 sessioners forløb VIP Kunder

13.000,00
Du bestemmer selv hvad du ønsker at arbejde med på denne type forløb. Det kan variere fra gang til gang. Du kan anvende klippekortet hurtigt eller over tid efter eget ønske og behov, dog indenfor 24 måneder fra din købs dato.

2 sessioner - kørt som dobbelt

3.000,00
Personlige sessioner kan foregå ved at fremmøde i Ballerup, Jyllinge eller via Skype eller…

5 Sessioner VIP Forløb

7.250,00
5 Sessioners forløb, hvor du arbejder intensivt med dine blokeringer - din "smerte". Vi finder det bagvedliggende mønster, overbevisninger, følelser og ændre dem til positive. Vi fjerner andre energier, som aldrig har været dine, balancerer din krop, energifelt, balancerer meridianbanerne, hormonerne, de 2 hjernehalvdele og meget mere. Alle teknikker er i anvendelse Thetahealing, shamanisme, bodyprocess fra access consciousness - udfra hvad din krop har behov for, og ud fra hvad du ønsker at forløse. Du vil via meditationsteknikken til at komme i thetahjernebølgen blive i stand til at komme med de svar din krop gælder på celleplan, der skal til for at skabe den dybe forløsning og forandring.

Fordømmelses STOP

1.700,00
Fordømmelse holder dig fra at slippe egoet, og udvide din bevidsthed og samskabe med kilden. Stop din fordømmelse nu, slip alle fastlåsninger i din krop og start med at vækste, føle dig fri, lettere og være mere i sandheden.

Psoasmuskel forløseren

2.300,00
Vil du af med årsagen til lændesmerter, hofteubalancer, mave/tarm bøvl, endometriose, uforklarlige smerter i underlivet, så er psoasmuskel ubalancer ofte den helt store synder. Forløs spændinger og ubalancer i din psoasmuskel.

Happy Viibes

554,00
Mere end 1400 Følelser, der bygger din underbevidsthed op med grønne positive følelser. Følelser de fleste mennesker mangler, og som kan tage op til et helt liv at lære at kende. Disse følelser vil give dig velvære, mere bevidsthed, og mere energi. Få følelserne til et bedre og mere positivt liv her.

Creators Club Apetiser

355,10
Creators Club Apetizer, 12 lydfiler, der hjælper dig igang med at fremelske dine iboende intuitive skaberkrafter og fjerne noget af den energi, der blokerer dig i at skabe dine drømme let og elegant

Happy Communications 40 lydfiler

734,00
Kommunikation er vigtigt for dit parforhold, din indre ro, dit arbejdsliv, din relation til familie og venner. Lær her, hvordan du bryder en negativ kommunikationsspiral. Du modtager alle de lydfiler, vi arbejder med på Happy Communications Retreat. Lyt, lær og få løftet din byrde.

7 plans meditation

250,00
Denne meditation, guider dig op på 7 plan, hvor der er ubetinget kærlighed. Denne meditation…

Familiestøtte Meditation Download

253,50
Familiestøtte Meditation Download giver dig indsigt i dit familiemønster, familien støtte,…

Hawaiiansk Åndedrætsteknik - Meditation

253,50
Hawaiiansk åndedræts teknik er en øvelse, der hjælper dig med at rense dit åndedræts system,…

Hjertesangs-øvelsen

250,00
Hjertesangsøvelsen er en fantastisk og blid måde at heale dit hjerte på, som du kan gøre…

Meditation - Tak Din Krop

50,00
Tak din krop meditationen, hjælper dig med at fokusere på forskellige kropsdele og på den…

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder