Sådan handler du - MakeYouWise
  • Acces Consciousness Body Process Facilitator (Uddannet af Dr. Lisa Cooney Israel 2015)
  • Access Bars certificeret (Uddannet i DK 2014)
  • Thetahealer Master (Certificeret af Vianna Stibal, Think Idaho 2014)
  • Shamanistiske teknikker (undervist af Dr. Lisa Cooney 2013)
  • Stress Coach Certificeret (uddannet af Bjarne Toftegaard 2012)
  • Thetahealer (2009)
  • Cand. Merc i økonomisk markedsføring (1998)


Min mission er, at hjælpe dig til at skabe det liv du ønsker, uanset om det handler om økonomi, kærlighed, parforhold, relationer, karriere, helbred, familie, kommunikation, vægt, livsglæde medvidere.


Min passion er, at du får succes og bliver den bedste udgave af dig selv på alle områder.

Jeg er uddannet Cand.merc. på CBS i København. Har arbejdet mange år i IT branchen og senest i IT sikkerhedsbranchen.  Det konstante stress niveau, ikke nok ressourcer samtidigt med vækst, kommunikationskonflikter på topledelsesplan, der skulle håndteres hele tiden, fik til sidst min krop til at brække sammen.


Mit misbrug af min sjæl og krop og direkte at overhøre dens signaler i årevis, gav ikke kun en svær stress diagnose, men mange forskellige symptomer såsom smerter, ubehag, koncentrations, hukommelsestab, omtåget i hjernen, diskusprolaps 2 steder i nakken, slidgigt, refluks, irriteret tyktarm. Lægen mente også fibromyalgi. Dette varede i en del år, hvor jeg brugte over 250.000 kr. af egne penge for at få det bedre eller at gøre et forsøg på at finde det værktøj, der kunne få mig på benene igen.


Omsider løb jeg ind i de fantastiske værktøjer Thetahealingen kan tilbyde og fandt hurtigt ud af, at når kroppen melder symptomer er det et ” Wake – UP  Call”. Der er noget i dit liv, der strider mod din inderste visdom og mod din sjæls ønsker.  Det er tid til transformation af noget ”gammelt energi”, der ikke længere tjener dig. Hvis man skal se positivt på symptomerne, handler det om at din sjæl prøver at få dig på rette spor.


Kroppen er som en computer. Den er produkt af dine gener – altså de overbevisninger, følelser og energier du på celleplan har nedarvet fra dine forfædre eller fra oplevelser du har været udsat for igennem barndommen og livet. Transformationen af gamle uopdaterede programmer/energier, vil hjælpe dig til at genvinde din styrke, livsglæde, helbred, finde ind til din inderste visdom og kerne.

Det er her du guides af din sjæl og bliver i stand til at skabe alt det du ønsker dig – let, frit og med masser af livsglæde og kærlighed– uden lidelse, smerter og helt fri for skavanker og diagnoser.

 

I dag tilbyder jeg,  at hjælpe dig ind til din inderste visdom og få transformeret negative energier til cellebalance, og skabe det du ønsker dig. Din succes i livet er min passion. 

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder