Reklamation - MakeYouWise

Reklamation


Når du handler i I make you wize's shop har du i henhold til købeloven 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved produktet. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af produktet, når reklamationen er berettiget. Husk at produktet altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Dette er med til at lette returforsendelsen.Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

I Make You Wize
, Lautruphøj 1-3
, 2750 Ballerup


Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis du kontakter os, pr. telefon eller mail, inden du indsender en reklamation.
Returprodukter bedes vedlagt information om dit navn, ordrenummer og hvad der er galt med produktet. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Nyheder fra Anjasafira

Følg Anjasafira og få de sidste nyheder